Geen inruilauto
wel een offerte?

Ook zonder inruilauto kunt u een offerte op maat vragen. Vul ons contactformulier in en we zorgen voor de offerte!

Offerte zonder inruil

Profiteer nu van de topdeals van maceda

Wij vinden het tijd voor topdeals bij Mazda! Met niet alleen heel véél voordeel op nieuwe en gebruikte Mazda’s, maar ook op demonstratieauto’s met de ‘kop eraf’! Bovendien zijn onze private lease tarieven tijdelijk extra scherp én rijdt u de eerste maand gratis! Voor al deze acties geldt een actieperiode van 15 mei t/m 6 juni.

De beste Mazda occasions
Onze voorraad jonge én scherp geprijsde Mazda occasions bieden wij nu tijdelijk aan met gratis Maceda PlusPakket. Het PlusPakket houdt onder andere in dat uw auto een onderhoudsbeurt volgens schema krijgt en daarnaast ontvangt u in plaats van 6 maanden maar liefst 14 maanden garantie! Ook is een volle tank brandstof inbegrepen en profiteert u bij toekomstig onderhoud van korting. Het PlusPakket heeft een waarde van € 695 tot € 995.
Bij aanschaf van een gebruikte MX-5 geven wij een weekend weg voor 2 personen zodat u de eerste mooie rit met uw MX-5 al kunt plannen!

Voordeel nieuwe Mazda’s
Het is bijna teveel om op te noemen; op nagenoeg alle Mazda’s is veel voordeel te behalen. Zo geven wij op de vernieuwde Mazda2 een inruilpremie tot € 1.500; voor de Mazda3 geldt een korting tot maar liefst € 5.000 en op de CX-3 geldt een registratiepremie van € 3.760 op de Sport Selected uitvoering.
Ook voor de CX-30 en de CX-5 zijn er aantrekkelijke kortingen. Ook leveren wij alle nieuwe Mazda’s nu af met een gratis MasterCare lakbehandeling én 1 jaar gratis extra garantie bovenop de resterende fabrieksgarantie.

Mazda demo acties
Op onze fraaie Mazda demo’s bieden wij een korting tot € 5.000. Onze demo’s zijn maximaal 6 maanden oud, ze zijn rijk uitgerust en hebben maximaal 7.500 km op de teller staan. Voor demo’s geldt een gratis MasterCare lakbehandeling én 1 jaar extra garantie.

Private Lease deals
Met private lease betaalt u een vast bedrag per maand; hier komen alleen nog de brandstofkosten bij. De waarde van uw huidige auto betalen wij aan u uit. De tarieven zijn tijdelijk extra scherp: zo least u privé al een Mazda2 vanaf € 299 per maand. Bij het afsluiten van een Private Lease contract rijdt u de eerste maand gratis.

Standaard uitgerust met o.a.:

  • Gratis inruilvoorstel
  • Gratis Maceda PlusPakket bij aanschaf van een occasion t.w.v. € 695 - € 995
  • Gratis MasterCare lakbehandeling bij aanschaf van een nieuwe Mazda t.w.v. € 229
  • 1e maand private lease gratis
  • Tot € 5.000 korting op onze voorraadmodellen
  • Gratis 1 jaar extra garantie bij aanschaf van een demo of nieuwe Mazda t.w.v. € 210 - € 324
  • Bij aanschaf van een MX-5 occasion een gratis weekend weg voor 2 personen

Onze voorraad Mazda 3

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 3 staan?

Plan nu een gratis proefrit!

Proefrijden met het Mazda-model van jouw keuze? Plan hier een proefrit!

Direct contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
MACEDA
Grutbroek 6
7008 AM Doetinchem
Tel: 0314-376343
info@maceda.nl
Volg ons via