Bandenwissel

Temperaturen beneden de 7 graden? Een winterband presteert beter. Laat uw banden van uw Mazda voordelig wisselen bij Maceda Doetinchem!

De winter is in zicht en de temperaturen dalen weer, tijd om uw Mazda op winterbanden te zetten. Winterbanden presteren namelijk beter bij temperaturen beneden de 7 graden Celsius. U bent van harte welkom bij Maceda voor uw bandenwissel! Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw zomerbanden op te slaan in ons moderne bandenhotel, zo liggen de zomerbanden u niet voor de voeten deze winter.

Prijzen bandenwissel:

Complete set wisselen € 46
Complete set wisselen incl. opslag zomerset € 75
Losse bandenset wisselen € 75
Losse bandenset wissel incl. opslag € 110

Online een wisselafspraak plannen

Plan direct via onze online planmodule een afspraak in onze werkplaats voor de wissel. U ontvangt van ons nog een definitieve bevestiging, zodat u er zeker van bent dat onze monteurs op het door u gewenste tijdstip voor u klaar staan.

Afspraak maken

Het verschil tussen zomer- en winterbanden

Waarom winterbanden?

Door een andere samenstelling van het rubber en een aangepast profiel (extra lamellen), bieden winterbanden extra veiligheid bij temperaturen onder de 7°C. Niet alleen op sneeuw maar ook bij een nat wegdek (met een temperatuur onder de 7°C) verkorten winterbanden de remweg aanzienlijk. Het gebruik van winterbanden is tijdens de winterperiode in Nederland aan te raden.

In welke landen zijn winterbanden verplicht?

In sommige landen, zoals Duitsland, zijn winterbanden verplicht bij winterse omstandigheden. Houd er daarom altijd rekening mee als u de grens over gaat! Wilt u weten in welke landen winterbanden verplicht zijn? Lees het hier.

Direct contact
  • Sleep bestanden hierheen of
    Foto's van uw inruilauto, gewenste onderdeel en accessoires etc.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
MACEDA
Grutbroek 6
7008 AM Doetinchem
Tel: 0314-376343
info@maceda.nl
Volg ons via