Het juiste adres voor Mazda dealer occasions

Bij MACEDA in Doetinchem bent u naast nieuwe modellen ook aan het juiste adres voor jong gebruikte Mazda occasions. Wij selecteren onze voorraad zorgvuldig, u bent bij ons verzekerd van de juiste garanties en daarnaast is de onderhoudshistorie volledig aanwezig.

Mazda occasion voorraad bekijken

Jong gebruikte occasions

Indien u op zoek bent naar kwalitatieve Mazda dealer occasions met een lage kilometertellerstand en jonge leeftijd, dan zit u bij MACEDA in Doetinchem goed. In principe verkopen wij geen Mazda occasions die ouder dan 6 jaar zijn of een kilometerstand van + 120.000 hebben. Mocht het wel zo zijn, dan zijn wij er 100% van overtuigd dat deze aan onze kwaliteitseisen voldoet.

Standaard 6 maanden garantie

MACEDA Doetinchem is aangesloten bij de BOVAG. Mede omdat wij hierbij aangesloten zijn ontvangt u op elke Mazda occasions standaard 6 maanden garantie. Mochten er onverhoopt gebreken aan het licht komen die tijdens de aankoop niet zichtbaar waren, dan worden deze door ons kosteloos hersteld.

Elke Mazda die bij ons binnenkomt wordt grondig gecontroleerd. Zo checken wij vooraf of de auto over het NAP-label beschikt, dit label geeft aan dat de auto over een logische tellerstand beschikt. De tellerstand van de Mazda staat dan in de landelijke database van het RDW als logisch geregistreerd.

Dealeronderhoud

Al onze Mazda occasions beschikken over het 100% onderhouden certificaat. Dat wil zeggen dat onze jong gebruikte Mazda modellen altijd in onderhoud geweest zijn bij een erkende Mazda dealer. Daarnaast is de auto ook altijd onderhouden volgens de juiste intervallen. Het is zeker aan te raden om dealer onderhoud uit te laten blijven voeren. Dit vanwege het behoud op garantie, het bijhouden van de onderhoudshistorie (ook digitaal) en o.a. de pechhulp (zowel in Nederland als in Europa). Daarnaast hebben wij als specialist veel Mazda kennis in huis, werken wij met de juiste gereedschappen en gebruiken wij alleen officiële Mazda onderdelen.

Onze voorraad

Zorgvuldigheid vinden wij erg belangrijk, onze occasions worden dan ook zorgvuldig gekozen. Niet elke inruiler komt dan ook in aanmerkingen voor onze occasions voorraad. Wij streven naar een ideale mix van verschillende Mazda’s. Denk hierbij niet alleen aan verschillende modellen, maar ook aan uitvoeringen, bouwjaren, kilometerstand en prijs.

Bekijk onze occasions tot in detail

Zowel van nieuw tot gebruikt is onze voorraad geheel tot in detail te bekijken. Wij beschikken namelijk over een geavanceerde fotostudio waardoor wij u de mogelijkheid kunnen bieden om elke voorraadauto in 360 graden beelden te kunnen laten zien. Elke geadverteerde Mazda kunt u van binnen en buiten in 360 graden beelden op onze website bekijken. Daarnaast zijn er ook nog detailfoto’s te vinden per voorraadmodel.

Kunnen wij u helpen met een zoekopdracht?

Wij zoeken graag met u mee naar uw gewenste Mazda. Als Mazda dealer beschikken wij over de juiste ingangen en contacten om uw gewenste Mazda occasions te vinden. Wel gaan wij dan op zoek naar een model en uitvoering waarvan wij zeker weten dat deze kwalitatief goed is. Neem gerust contact op met Jesper of Nick. Zij helpen u graag om u van uw gewenste Mazda te voorzien!

De Mazda specialist op het gebied van verkoop en after-sales

Inmiddels zijn wij alweer ruim 4 jaar erkend Mazda dealer en hebben wij een mooie ontwikkeling doorgemaakt. U kunt bij ons de nieuwste Mazda modellen in de showroom vinden, maar ook jong gebruikte occasions tot een bouwjaar van +/- 2013 en 120.000 kilometer. Daarnaast bent u ook van harte welkom met uw Mazda in onze werkplaats. Wij voeren onderhoud uit aan alle modellen en bouwjaren, dit uiteraard volgens de voorschriften van de fabriek. Zo blijft u recht houden op Mazda Euro Service / Pechhulp, mocht u onverhoopt met pech langs de kant van de weg staan.

Onze reviews

MACEDA Doetinchem streeft er naar om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen. U als klant staat dan ook echt centraal bij ons. Wij zijn dan ook trots dat onze klanten uit heel Nederland komen en de moeite nemen om een aantal uur te rijden. Hieruit blijkt dat zij onze persoonlijke werkwijze waarderen en dat vinden wij mooi om te zien!

Gisteren, 22 juni onze nieuwe CX5 opgehaald bij Maceda. Omdat wij uit Maastricht moesten komen, en ik ‘s morgens moest werken konden we pas laat in de middag aankomen. Dit was voor Jesper geen enkel probleem, sterker nog hij nam zich alle tijd om ons alles uit te leggen. Hier weten ze blijkbaar nog wat het begrip klantgerichtheid inhoud.
De auto stond er prachtig onder een dekentje op ons te wachten, en er was alle tijd om nog een paar leuke foto’s te maken.
Super!! Het loont zonder meer de moeite om 200 km te rijden voor de aankoop van een nieuwe auto. Wij zullen Maceda zeker aanbevelen.”

Review van Jolande. Bekijk meer reviews.

Bezoek ons in Doetinchem!

Genoeg verteld! Wij nodigen u graag uit om onze showroom in Doetinchem te bezoeken. Onze verkopers, helpen u graag. Ook denken zij graag met u mee voor een passende mobiliteitsoplossing. Over Mazda Private Lease en financiering kunnen zij u uiteraard ook meer vertellen.

Direct contact
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 512 MB.
   Foto's van uw inruilauto, gewenste onderdeel en accessoires etc.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  MACEDA
  Grutbroek 6
  7008 AM Doetinchem
  Tel: 0314-376343
  info@maceda.nl
  Volg ons via