Mazda Private Lease

Wilt u een nieuwe Mazda rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor Private Lease. Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat u zekerheid wilt, dat heeft u met Mazda Private Lease. Kies uw gewenste model, uitvoering, looptijd en aantal kilometers en wij zorgen ervoor dat u er verder niet meer naar om hoeft te kijken. Iedereen wil toch een Mazda rijden voor een vast bedrag per maand?

Hoe werkt het?

Mazda Private Lease werkt eigenlijk heel eenvoudig. U betaalt maandelijks een vast bedrag en hiervoor rijdt u een nieuwe Mazda. U kunt zelf uw gewenste looptijd en het aantal kilometers bepalen. Het is dan ook raadzaam om vooraf uit te rekenen hoeveel kilometer u jaarlijks ongeveer denkt te rijden. Bij ons heeft u de keuze uit een looptijd van 36, 48, of 60 maanden. Het aantal kilometer is in principe onbeperkt, maar werkt wel volgens een staffel van 10.000, 15.000 en 20.000 kilometer.

Na afloop van uw Private Lease contract bent u géén eigenaar, wel heeft u de eerste optie om de Mazda over te nemen.

Wat zijn de voordelen?

Private Lease brengt bij Mazda vele voordelen met zich mee, bijna alle kosten zijn namelijk inbegrepen. Om het voor u overzichtelijk te houden hebben wij de voordelen van Private Lease op een rijtje gezet, deze zaken zijn in uw leasecontract inbegrepen:

 • Onderhoud door een erkende Mazda-dealer en is tevens inbegrepen
 • Wegenbelasting inbegrepen
 • Inclusief allrisk verzekeringMazda 2 hybrid prijzen
 • Pechhulp in (bijna) heel Europa
 • 24-uurs internationale pechhulp
 • Rente, afschrijving en afleverkosten in maandbedrag verwerkt

Het enige wat u zelf nog moet doen is tanken en uw Mazda wassen! Voor de rest is alles inbegrepen.

Wat als ik meer kilometers rijd?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u meer kilometers rijdt dan dat u vooraf heeft opgegeven. Indien u meer kilometers rijdt dan opgegeven worden deze extra kilometers verrekend. U kunt altijd contact opnemen om wijzigingen door te laten voeren. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om u niet met onverwachte kosten te confronteren, daardoor vragen wij u elk jaar om de kilometerstand te communiceren.

Kan iedereen een Mazda Private Leasen?

In principe komt iedereen in aanmerking voor een Private Lease contract. Wel worden wij verplicht om de financiële haalbaarheid te toetsen bij EDR Credit Services. Deze organisatie geeft ons advies over de uitvoering van de lening. Indien dit afgerond is wordt het contract bij Stichting BKR in Tiel als operational lease geregistreerd.

Modellen

In principe kunt u bij ons voor elk model een Private Lease contract afsluiten. Heeft u bepaalde wensen? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden voor Mazda Private Lease te bespreken. Momenteel kunt u de volgende Mazda modellen Private Leasen:

 • Mazda2
 • Mazda3 Hatchback en Sedan
 • Mazda CX-30
 • Mazda CX-5
 • Mazda 6
 • Mazda MX-5

Private Lease samenstellen

Op onze website kunt u vrijblijvend uw gewenste Mazda abonnement samenstellen. Kies uw gewenste model, uitvoering, looptijd en aantal kilometers en wij nemen contact met u op! Tegelijkertijd kunt u ook aangeven of u uw huidige auto wilt inruilen. U ontvangt direct een inruilvoorstel van ons!

Private Lease samenstellen

Zakelijke lease

Ook voor zakelijke lease bent u bij ons aan het juiste adres. Operational lease, shortlease, occasion lease zijn leasevormen die wij ook aanbieden. Graag komen wij met u in contact om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Private Lease uw nieuwe Mazda bij Maceda in Doetinchem. Geen onverwachte kosten meer.

Direct contact
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 512 MB.
   Foto's van uw inruilauto, gewenste onderdeel en accessoires etc.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  MACEDA
  Grutbroek 6
  7008 AM Doetinchem
  Tel: 0314-376343
  info@maceda.nl
  Volg ons via