Mazda3

Kom de nieuwe Mazda3 ervaren bij MACEDA

De nieuwe Mazda3 is vanaf nu bij ons in de showroom te bewonderen. Tevens hebben wij een nieuwe Mazda3 die speciaal voor proefritten ingezet wordt. Plan online uw proefrit in.

Proefrijden met de nieuwe Mazda3

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart vieren wij de komst van de nieuwe Mazda3. Graag bieden wij u de gelegenheid als een van de eersten te proefrijden in deze auto die u echt een gevoel van eenheid geeft. Meld u hiervoor aan op onderstaande website en kies uw dag en tijdstip!

Proefrit plannen

Vrijblijvend advies

Deze twee dagen zullen onze Mazda-specialisten Nick en Jesper uiteraard ook weer aanwezig zijn. Een tijd terug hebben zij namelijk de producttraining van de nieuwe Mazda3 gevolgd waardoor zij nu alle ins en outs weten van zowel de hatchback als de sedan. Nick en Jesper praten u graag bij over de nieuwe Mazda3!

Introductieaanbod

Speciaal voor de introductie van de nieuwe Mazda3 heeft Mazda een introductieaanbod geïntroduceerd. Bij aankoop van een nieuwe Mazda3 ontvangt u Gratis Bose audio ter waarde van €850. Daarnaast bieden wij u bij aanschaf van een nieuwe Mazda3 50% korting op verlengde garantie. Zo blijft u verzekerd tegen onverwachtse reparatiekosten. Hierbij kunt u rekenen op een snelle, vakkundige reparatie zonder hoge facturen achteraf. De extra garantie biedt een uitgebreide dekking die aansluit op de fabrieksgarantie van Mazda.

aanbieding nieuwe mazda3

 

Vrijblijvend advies

Onze Mazda-specialisten Nick en Jesper geven u graag advies. Vul hiervoor onderstaand formulier in en onze Mazda-specialisten Nick en Jesper nemen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe Mazda3

 

 

 

Direct contact
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
MACEDA
Grutbroek 6
7008 AM Doetinchem
Tel: 0314-376343
info@maceda.nl
Volg ons via