M{zd{ 3 nieuw

De nieuwe Mazda3 is 28 november in Los Angeles onthuld. De afgelopen periode heeft Mazda al wat beelden verspreid, dit waren tot nog toe enkele teasers. Woensdag 14 november is de nieuwe Mazda3 in zijn geheel gespot. De nieuwe Mazda3 blijft dicht bij het concept van de Mazda Kai. De neus en het silhouet komen voor een groot deel overeen te komen met de Mazda Kai. Deze werd vorig jaar op de show in Tokyo gepresenteerd. De nieuwe Mazda3 krijgt een lage neus met een redelijk grote grille. Daarnaast ligt de voorruit schuin.

Deze pagina wordt constant voorzien van de laatste updates van de nieuwe Mazda3. Wij als MACEDA houden u daarnaast graag op de hoogte. Zo bent u als eerste voorzien van de laatste updates omtrent de nieuwe Mazda3. Hiervoor kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

  • Op de hoogte gehouden worden
  • Als eerste proefrijden met de nieuwe Mazda3 zodra dit mogelijk is
  • Een offerte ontvangen voor de nieuwe Mazda3 zodra dit mogelijk is
Houd mij op de hoogte

Prijzen nieuwe Mazda3

De prijzen van de nieuwe Mazda3 zijn nog niet bekend. Naar alle waarschijnlijkheid worden deze in januari 2019 bekendgemaakt. Wilt u als eerste op de hoogte gesteld worden van de prijzen van de nieuwe Mazda3? Dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Motoren nieuwe Mazda3

De nieuwe Mazda 3 wordt leverbaar met drie verschillende motoren:

  • 1.5 SkyActiv-G-benzinemotor
  • 2.0 SkyActiv-G-benzinemotor
  • 1.8 SkyActiv-D-dieselmotor

Op een later moment wordt de nieuwe Mazda3 als eerste uitgevoerd met de SkyActive X motor. Dit is een combinatie van benzine- en dieseltechniek. Het voordeel aan de SkyActive motor is dat het meer trekkracht, en een lager verbruik heeft. De nieuwe Mazda3 is zowel leverbaar als automaat en als handbak. (handgeschakelde zesbak en zestrapsautomaat)

Uitvoeringen Mazda3

De nieuwe Mazda3 wordt zowel als hatchback en als sedan geproduceerd.

Afmetingen nieuwe Mazda3

De nieuwe Mazda 3 is ten opzichte van de huidige Mazda3 iets groter. De wielbasis bedraag 2,73 meter en de lengte van de hatchback bedraag 4,46 meter. De lengte van de nieuwe Mazda3 is nagenoeg gelijk gebleven. De Mazda3 Sedan heeft een lengte van 4,66 meter, hierdoor is de Sedan 7 centimeter langer dan de huidige.

Het uiterlijk van de nieuwe Mazda3 ligt dicht bij het concept van de Mazda Kai. Dit concept is vorig jaar in Tokyo gepresenteerd en heeft een lage neus met een grote grille.

Interieur nieuwe Mazda3

Het interieur van de nieuwe Mazda3 wordt flink vernieuwd ten opzichte van de huidige Mazda3. De Mazda3 wordt uitgevoerd met traditionele knoppenbediening. Zo is er bijvoorbeeld een grote knop om te navigeren door de software. Dit kan op een 8.8-inch display boven de ventilatieroosters in de nieuwe Mazda3.

Private Lease Nieuwe Mazda3

De nieuwe Mazda3 is een uitstekende auto voor Private Lease en de zakelijke sector. De nieuwe 3 wordt namelijk uitgevoerd met een SkyActive X motor. Dat betekent dat de motor meer trekkracht een een lager verbruik heeft, dus ideaal om te private leasen. De Mazda3 is uiteraard weer te leasen bij Maceda.

Showroom

De nieuwe Mazda3 is op woensdag 28 november in Los Angeles aan het grote publiek getoond. De nieuwe Mazda3 zal naar verwachting in maart 2019 bij ons in de showroom staan. In juni is de nieuwe Mazda3 uitgevoerd met een Skyactive-X motor.

Als eerste op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe Mazda3? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. Wij houden u op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Meer informatie

Bekijk onze Mazda 3 nieuw voorraad

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk voorraad
Direct contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
MACEDA
Grutbroek 6
7008 AM Doetinchem
Tel: 0314-376343
info@maceda.nl
Volg ons via