Jesper maakt kennis met de Mazda CX-30

Jesper maakt kennis met de Mazda CX-30

Gisteren was Jesper, onze verkoopleider, op bezoek bij Mazda in Naarden. Hier heeft hij voor het eerst kennis kunnen maken met de nieuwe Mazda CX-30. Naast de Mazda CX-30 die in september zal verschijnen was de CX-3 en de CX-5 ook te aanschouwen. Dit om een goed vergelijk te kunnen maken met de CX-30.

Jesper zijn eerste indruk

Jesper heeft nog niet in de Mazda CX-30 kunnen rijden, maar het zag er wel allemaal veelbelovend uit: “De CX-30 oogt sportiever dan op de foto’s, daarnaast heeft het nieuwste model van Mazda een ruime kofferbak met handige dubbele bodem. Ook het dashboard oogt fraai met de donkerbruine bovenlaag. De CX-30 is de perfecte auto voor mensen die de CX-3 te klein vinden en de CX-5 te groot. Het is een sportieve, coupé actige SUV!”

September in showroom

De nieuwe CX-30 kunt u vanaf september bij ons bewonderen in de showroom. Kunt u niet wachten? Komende zaterdag 8 en 9 juni kunt u de CX-30 voor het eerst zien tijdens de exclusieve preview in Naarden. Aanmelden kan hier: www.mazdacx30.nl 

De eerste foto’s

Op de hoogte blijven?

Wilt u het laatste nieuws ontvangen, als eerste kunnen proefrijden of een offerte ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Terug naar overzicht
Direct contact
  • Sleep bestanden hierheen of
    Foto's van uw inruilauto, gewenste onderdeel en accessoires etc.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
MACEDA
Grutbroek 6
7008 AM Doetinchem
Tel: 0314-376343
info@maceda.nl
Volg ons via