Mazda CX-30 komt als 100th Anniversary Edition

Mazda CX-30 komt als 100th Anniversary Edition

De veiligste auto ter wereld oftewel de Mazda CX-30 komt binnenkort als 100th Anniversary Edition. Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van Mazda heeft het merk deze unieke editie op de markt gebracht. De CX-30 Anniversary Edition zal het unieke karakter van de eerste personenauto, de R360 Coupé weerspiegelen.

Tot de dag van vandaag zien we bij Mazda veel kenmerken terug in de huidige modellen van de R360 Coupé. Hierbij kunt u denken aan de toonaangevende technologie, aandacht voor design en natuurlijk de geweldige rijervaring. De Mazda CX-30 jubileumeditie krijgt de beschikking over de witte en bordeauxrode kleuren die de R360 Coupé tot een groot succes maakte toen deze in 1960 op de markt kwam.

Zoals eerder vermeldt wordt er vanwege het 100-jarig jubileum van Mazda een CX-30 100th Anniversary Edition op de markt gebracht. Deze zal veel afwijkende en unieke details krijgen, hierbij kunt u denken aan:

 • Wielnaafdoppen met het 100th Anniversary-logo
 • Vloermatten met het jubileum logo
 • Vloermatten, vloertapijt en stoelen in bordeauxrood
 • Hoofdsteunen met 100th Anniversary-logo in reliëf
 • Speciale sleutel met jubileum logo in reliëf
 • Badge op scherm achter het linkervoorwiel
 • Snow Flake White Pearl exterieurkleur

De speciale versie is gebaseerd op de Skyactiv-X Luxury met I-Activsense pakket en schuif-/kanteldak.

Motor CX-30 Anniversary Edition

In Nederland is deze jubileumuitvoering uitsluitend te verkrijgen met Skyactiv-X motor in combinatie met 180 pk. Zowel als zestrapsautomaat of handgeschakelde zesversnellingsbak.

Prijs

Op het moment van schrijven zijn de prijzen en de introductiedatum helaas nog niet bekend. Uiteraard willen wij u hierover op de hoogte houden. Vul onderstaand formulier in en wij zullen u als een van de eersten informeren. In mei hopen wij de prijslijst met u te kunnen communiceren. De eerste leveringen staan waarschijnlijk gepland voor eind 2020.

Op de hoogte blijven?

Wij houden u graag vrijblijvend op de hoogte omtrent de Mazda CX-30 100th Anniversary Edition. Vul onderstaan formulier in en zodra wij meer informatie hebben over de prijzen en introductiedatum zullen wij dit direct met u communiceren.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Terug naar overzicht
Direct contact
 • Sleep bestanden hierheen of
  Foto's van uw inruilauto, gewenste onderdeel en accessoires etc.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
MACEDA
Grutbroek 6
7008 AM Doetinchem
Tel: 0314-376343
info@maceda.nl
Volg ons via