Mazda MX-30 gearriveerd

Mazda MX-30 gearriveerd

De volledig elektrische Mazda MX-30 is bij ons gearriveerd! Vanaf aanstaande vrijdag 4 september heeft u de mogelijkheid om de MX-30 als een van de eersten te ervaren. Wij hebben vanwege de huidige Coronamaatregelen besloten om een persoonlijk introductie event te organiseren. Op deze manier houden wij grip op de toestroom in de showroom en daarnaast kunnen wij u persoonlijk alles uitleggen over het nieuwe model.

Mocht u dit jaar nog elektrisch willen rijden, dan is dat nog mogelijk bij Maceda! Wij hebben een grote voorraad Mazda MX-30 modellen. Indien u de MX-30 zakelijk wilt rijden, dan profiteert u nog van de 8% bijtelling. Als particulier zijnde kunt u nog steeds aanspraak maken op € 4.000 overheidssubsidie. De overheid accepteert namelijk nog steeds nieuwe subsidieaanvragen waarbij gebruik wordt gemaakt van de 2021 subsidiepot.

Plan een proefrit!

Een proefrit plannen kan eenvoudig en online via onze website. Kies de gewenste datum en wij nemen contact met u op om de proefrit te bevestigen. Wilt u liever even bellen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Wij zijn te bereiken op 0314 – 376 343.

Proefrit plannen

Terug naar overzicht
Direct contact
  • Sleep bestanden hierheen of
    Foto's van uw inruilauto, gewenste onderdeel en accessoires etc.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
MACEDA
Grutbroek 6
7008 AM Doetinchem
Tel: 0314-376343
info@maceda.nl
Volg ons via