Mazda-rijders meest loyaal

Mazda-rijders meest loyaal

Onderzoeksbureau EDM heeft op verzoek van Automotive, het vakmedium voor de Nederlandse autobranche, de merkloyaliteit onderzocht onder de eigenaren van alle automerken in Nederland. Het zal u wellicht niet geheel verrassen, maar Mazda eindigde in dit onderzoek op de eerste plaats! 83% van de mensen die een X aantal jaren een nieuwe Mazda kochten, kocht afgelopen jaar opnieuw een nieuwe Mazda. In 2019 is de merkloyaliteit zelfs flink gestegen. Als officiële Mazda dealer voor verkoop- en after-sales zijn wij natuurlijk zeer trots op deze prestatie en willen u dan ook hartelijk danken voor het vertrouwen!

Redenen loyaliteit

Volgens de consultant automotive Matthijs van Zanten bij EDM zijn de oorzaken van de loyaliteit lastig te verklaren. Wel geeft hij aan de Mazda met de CX-modellen een sterke troef in handen heeft om klanten te kunnen behouden. Pieter de Greef, directeur Customer Service van Mazda Motor Nederland, meldt dat Mazda sinds de komst van de zesde generatie met als eerste de CX-5 in 2012, de verkopen een enorme vlucht hebben doorgemaakt. Het aansprekende Kodo design van de nieuwe modellen en het inspelen op klantbeleving in samenwerking met de dealers hebben hier een mooie bijdrage aan geleverd.

Mazda CX-serie

Mazda heeft een complete Crossover-serie voor een brede doelgroep. Naast de CX-5 en CX-3 is daar vorig jaar de CX-30 aan toegevoegd.

Bekijk onze voorraad

Terug naar overzicht
Direct contact
  • Sleep bestanden hierheen of
    Foto's van uw inruilauto, gewenste onderdeel en accessoires etc.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
MACEDA
Grutbroek 6
7008 AM Doetinchem
Tel: 0314-376343
info@maceda.nl
Volg ons via