Nick draagt het stokje over aan Lars

Nick draagt het stokje over aan Lars

Na ruim 3 jaar komt er een wisseling van de wacht bij Maceda. Nick Hermsen, die vanaf het begin betrokken was bij de start van het Mazda dealerschap in Doetinchem, heeft besloten om weer fulltime de schoolbanken in te duiken waardoor zijn carrière bij Maceda eindigt. Wij waarderen de inzet van Nick en willen hem dan ook enorm bedanken voor zijn bijdrage aan de groei van Maceda . De opvolger van Nick staat inmiddels klaar en komt uit de koker van DAGO Autogroep. Zijn naam is Lars Groot Nibbelink en hij draait inmiddels alweer enkele weken mee bij Maceda.

Graag stellen wij Lars aan u voor

Lars Groot Nibbelink is 22 jaar oud en woonachtig in Zelhem. Wellicht is Lars voor u geen onbekende want hij draait alweer enkele weken mee in het Maceda team. Ook was hij binnen de groep al actief voor Volkswagen. Vanaf heden is Lars echter volledig werkzaam voor Maceda en kunt u bij hem terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Mazda.

Lars heet u van harte welkom bij Maceda en maakt onder het genot van een kop koffie graag kennis met u. Samen met Jesper Konings, verkoopleider Mazda, zullen zij u graag voorzien van een nieuwe of gebruikte Mazda!


Terug naar overzicht
Direct contact
  • Sleep bestanden hierheen of
    Foto's van uw inruilauto, gewenste onderdeel en accessoires etc.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
MACEDA
Grutbroek 6
7008 AM Doetinchem
Tel: 0314-376343
info@maceda.nl
Volg ons via