Nieuwe Mazda 3

Nieuwe Mazda 3

Woensdag 28 november is het dan zover: De onthulling van de nieuwe Mazda 3. De nieuwe Mazda 3 zal in Los Angeles voor het eerst aan het grote publiek gepresenteerd worden. De afgelopen tijd moesten wij het vooral doen met enkele teasers, maar afgelopen week zijn de eerste beelden van de nieuwe Mazda 3 uitgelekt.

Overeenkomsten met de Mazda Kai

De nieuwe Mazda 3 blijft naar alle waarschijnlijkheid dicht bij het concept van de Mazda Kai. Deze werd vorig jaar op de autoshow in Tokyo gepresenteerd. De Mazda Kai heeft een grote grille en de voorruit ligt schuin. Zoals ook te zien is op de uitgelekte afbeeldingen lijkt de neus en het silhouet van de nieuwe Mazda 3 overeen te komen met de Mazda Kai.

Kai concept nieuwe Mazda 3 exterieur

Prijzen

Over de prijzen, uitvoeringen en motoren is helaas nog weinig bekend. Zodra dit bekendgemaakt wordt zullen wij dit meteen op onze modelpagina, of in de nieuwsbrief met u communiceren. Hiervoor kunt u onze website in de gaten houden maar ook inschrijven voor de nieuwsbrief.

Lees alles over de nieuwe Mazda 3 op onze modelpagina. Ook houden wij u graag op de hoogte omtrent de nieuwe Mazda 3. Updates over de motoren, afmetingen en prijzen krijgt u dan meteen van ons te horen.

Bekijk de nieuwe Mazda 3  Inschrijven nieuwsbrief


Terug naar overzicht
Direct contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
MACEDA
Grutbroek 6
7008 AM Doetinchem
Tel: 0314-376343
info@maceda.nl
Volg ons via