Test de revolutionaire Skyactiv-X motor bij Maceda

Test de revolutionaire Skyactiv-X motor bij Maceda

Goed nieuws! Vanaf vrijdag 27 september kunt u als een van de eersten kennis maken met de Skyactiv-X motor. Wij hebben vanaf dan een Mazda3 met deze bijzondere motor beschikbaar. De Skyactiv-X motor combineert de beste eigenschappen van een benzine- en dieselmotor. Een verrassend hoog vermogen met 180 pk en energielabel A als resultaat! Wij laten u graag alvast kennis maken met deze bijzondere techniek! Een proefrit kunt u eenvoudig online plannen. Kies uw gewenste datum en tijdstip!

Proefrit plannen

Proefrijden met de Skyactiv-X

Een proefrit met de Skyactiv-X is een mooie aangelegenheid om de revolutionaire motor in het echt te ervaren. Er is door veel media namelijk al het een en ander over geschreven. Kies uw gewenste datum, tijd en wij zorgen ervoor dat de Mazda3 met Skyactiv-X motor voor u klaarstaat. Daarnaast praten wij u graag bij over deze mooie techniek!

Ook voor de CX-30 wachters

De Mazda CX-30 met Skyactiv-X motor is pas vanaf eind oktober beschikbaar. Echter vanaf 27 september heeft u dus de mogelijkheid om alvast de Skyactiv-X motor te testen in de nieuwe Mazda3. Zo kunt u alvast kennis maken met deze nieuwe motor. Indien de Skyactiv-X motor u bevalt is het ook een mooie mogelijkheid om de Mazda CX-30 alvast te bestellen. Want hoe eerder u bestelt, hoe eerder wij de Mazda CX-30 met Skyactiv-X motor aan u kunnen leveren.

 


Terug naar overzicht
Direct contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
MACEDA
Grutbroek 6
7008 AM Doetinchem
Tel: 0314-376343
info@maceda.nl
Volg ons via