Update m.b.t onze dienstverlening

Update m.b.t onze dienstverlening

De ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus raken ons allemaal en die nemen wij uiterst serieus. De gezondheid van iedereen staat namelijk op nummer 1. Hierop hebben wij onze dienstverlening aangepast en tevens willen wij melden dat wij online bereikbaarder dan ooit zijn! Onze online openingstijden en mogelijkheden om te communiceren  hebben wij daarom ook uitgebreid.

Onze verkoopadviseurs zijn flexibel

Bij Maceda denken wij graag met u mee omtrent de aanschaf van een Mazda. Vermijdt u momenteel liever de showroom? Dat kunnen wij begrijpen en hierdoor hebben wij besloten om onze online contactmogelijkheden uit te breiden.  Zo zijn Jesper en Nick in de gelegenheid om met u te videobellen en maken zij graag een video of aantal foto’s van de Mazda die uw interesse geniet. Ook laten zij middels een video de verschillende functies van de Mazda zien. Geen vraag is ons te gek! Simpelweg WhatsAppen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op via 0314-376343 of info@maceda.nl waarna we online verbinding met u maken.

Koopavond gaat door!

Op vrijdag zijn wij geopend tot 20:00.

Online een Mazda kopen ook mogelijk

Wij hebben ook ruime ervaring met het online verkopen van auto’s. Dankzij CarFY (onderdeel van onze groep), heeft u de mogelijkheid om 100% online de auto te kopen. Mede vanwege het Coronavirus zien wij een enorme toename op het online kopen van auto’s. Voordeel is dat u gratis tot 14 dagen en 1.000 kilometer proef kunt rijden en dat de Mazda gratis bij u thuis wordt afgeleverd. Lees er hier meer over.

Onze dienstverlening gaat door

Online zijn wij bereikbaarder dan ooit, maar ook in onze fysieke showroom in Doetinchem gaat de service door. Uiteraard wel met enkele wijzigingen en natuurlijk volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Zo schudden wij momenteel geen handen en zullen wij 1,5 meter afstand bewaren. Ook reinigen we meerdere keren per dag de klinken, bureaus etc. Onze monteurs gebruiken daarnaast handschoenen, stuur- en stoelhoezen.

De afleveringen van de Mazda modellen gaan door, maar wij houden het kort en gaan niet samen met u in de auto zitten. Op afstand of op een later moment willen wij de Mazda uitgebreid toe gaan lichten. Indien u een proefrit wilt maken, dan vragen wij u hierover vooraf even contact met ons op te nemen zodat wij een afspraak kunnen maken.

Wij zijn er voor u!

Zoals u merkt is Maceda flexibel ingesteld en zullen wij er alles aan doen om u te helpen. Indien u vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Samen komen we heel ver!

Team Maceda

Jesper Konings
Nick Hermsen
Erwin Lammers
Hjalmar Bingen
Luuk Wissink

0314-376343   info@maceda.nl


Terug naar overzicht
Direct contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
MACEDA
Grutbroek 6
7008 AM Doetinchem
Tel: 0314-376343
info@maceda.nl
Volg ons via