Vacature: 1e autotechnicus

Vacature: 1e autotechnicus

SLEUTEL JIJ MEE AAN HET SUCCES VAN MAZDA?

GROEIEN IN EEN NIEUWE ORGANISATIE!

MACEDA is sinds 2017 de nieuwe dealer voor het merk Mazda in de regio Doetinchem en omgeving. In een prachtig nieuwe huisvesting zijn we de sales en service activiteiten gestart. Aangenaam anders, dat is de slogan van Mazda die ook van toepassing is op MACEDA. Geen doorsnee merk of dealer dus. Uitdagingen worden aangegaan, tot in de kleinste details. Dit heeft ertoe geleid dat Mazda blijft groeien in Europa. 

Kom jij als 1e autotechnicus ons team versterken?

Als 1e autotechnicus zorg je in onze mooie, moderne werkplaats voor het onderhoud en reparaties aan de auto’s van onze klanten. Naast technische kennis en ruime ervaring in de autotechniek, heb je een servicegerichte instelling. Kwaliteit en klantentevredenheid zijn belangrijk, zodat de klanten tevreden de werkplaats verlaten en weer veel veilige en plezierige kilometers kunnen maken. Diagnoses stellen en storingen zoeken zijn jouw specialiteit en je bent in staat om eventuele vragen van klanten hierover te beantwoorden.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor:

 • Het stellen van diagnoses
 • Het lokaliseren en oplossen van storingen
 • Het uitvoeren van onderhoud en reparaties
 • Adviseren van klanten inzake storingen en reparatie

 Wat verwachten wij van jou?

 • Diploma en enkele jaren ervaring als 1e autotechnicus
 • In het bezit van de certificaten APK en/of Technisch Specialist
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Je kunt zelfstandig werken en bent nauwkeurig en flexibel
 • Je hebt een positieve instelling

Dit bieden wij

Ontwikkeling van medewerkers en duurzaamheid staan centraal. Wij hebben een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder trainingen bij de importeur, collectieve verzekeringen en personeelskortingen.

Onze mensen maken het persoonlijk!

Mooie modellen, veel pk’s en innovaties … die hebben we zeker, maar het zijn de mensen die het doen! MACEDA is onderdeel van DAGO Autogroep. Een succesvolle dealerholding in de Achterhoek die naast Mazda, de merken Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA vertegenwoordigt. RegioLease, Regioverhuur en Siebelink Autoschade maken ook deel uit van de groep. Al 50 jaar een solide familiebedrijf, met een open en persoonlijke sfeer, waar de juiste mensen klaarstaan voor de klanten.

Mooiste dealerorganisatie van de Achterhoek

Wij bieden je een afwisselende, verantwoordelijke functie bij de mooiste dealerorganisatie van de Achterhoek. In een plezierige werkomgeving, met ruim 160 collega’s. Ontwikkeling van medewerkers en duurzaamheid staan centraal.  Wij hebben een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder trainingen bij de importeur, collectieve verzekeringen en personeelskortingen.

Selectie kandidaten

Screening op social media behoort tot de selectieprocedure. Voor aanname is een verklaring omtrent het gedrag (VOG) noodzakelijk.

Ja, ik wil!

Hebben we jouw interesse gewekt? Stuur dan je sollicitatie inclusief CV naar Linda Heutinck van de afdeling P&O, linda.heutinck@dago.nl

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Michael Grievink op telefoonnummer 0314-376300

Solliciteren

 


Terug naar overzicht
Direct contact
 • Sleep bestanden hierheen of
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
MACEDA
Grutbroek 6
7008 AM Doetinchem
Tel: 0314-376343
info@maceda.nl
Volg ons via