Wanneer komt de nieuwe Mazda CX-30?

Wanneer komt de nieuwe Mazda CX-30?

Het was toch wel een lichtelijke verrassing afgelopen week, de presentatie van de nieuwe Mazda CX-30. Dat er een nieuwe SUV / Crossover van Mazda aan zat te komen wisten veel mensen natuurlijk al wel, maar dat de nieuwe Mazda CX-30 zou gaan heten niet. De Mazda CX-30 vult het gat tussen de CX-3 en de CX-5. De nieuwe CX-30 komt dus precies tussen beide modellen in te staan.

Modelpagina bekijken Aanmelden nieuwsbrief

Update: Gearriveerd

De prachtige CX-30 is inmiddels bij ons gearriveerd en vanaf heden in onze showroom te bewonderen. Ook is het nieuwste model van Mazda beschikbaar voor een proefrit. Bekijk onze voorraad, plan een proefrit en vraag een voorstel op maat aan.

CX-30 voorraad bekijken

Noteer het alvast in uw agenda

Het ligt in de lijn der verwachting dat wij de nieuwe Mazda CX-30 in september 2019 in onze showroom kunnen bewonderen. Waarschijnlijk zullen wij dan ook weer groots uitpakken, zoals we ook bij de introductie van de nieuwe Mazda3 gaan doen. Tevens is het de bedoeling dat u vanaf september, wanneer de CX-30 in onze showroom staat, kunt proefrijden. Op een later moment kunnen wij u hier meer duidelijkheid over verschaffen. Wel kunt u zich uiteraard aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo bent u als een van de eersten op de hoogte.

De eerste nieuwe CX-30 2019 kunnen wij naar alle waarschijnlijkheid vanaf oktober gaan leveren. Zodra hier meer duidelijkheid over is zullen wij dit met u communiceren.

Specificaties CX-30

Mazda staat voor comfort, dat wil men met de nieuwe CX-30 ook weer gaan uitstralen. De nieuwe SUV van Mazda mag dan wel een compacte en stadsvriendelijke SUV zijn, echter de compactheid wordt altijd nog gecombineerd met een ruim interieur. Langere passagiers hebben bijvoorbeeld op de achterbank genoeg knie- en hoofdruimte, zo kunnen ook zij gebruikmaken van veel zitcomfort. De nieuwe CX-30 heeft de volgende afmetingen:

Lengte: 4.395 mm
Breedte: 1.795 mm
Hoogte: 1.540 mm
Wielbasis: 2.655 mm
Overhang voor:
915 mm
Overhang achter:
825 mm

De bagageruimte van de CX-30 beschikt daarnaast over een ruime inhoud van 430 liter. De tildrempel heeft een hoogte van 731 mm, zo kunt u eenvoudig uw boodschappen in- en uitladen. De bestuurder van de Mazda CX-30 komt er ook riant bij te zitten, de stuurkolom is namelijk verstelbaar over een afstand van 70 mm.

Infotainmentsystemen

Ook de CX-30 is uitgerust met een digitaal display. Deze heeft een grootte van 8.8 inch en wordt centraal weergegeven. Dit is ideaal want zo kunt u het display eenvoudig bedienen. Het MZD connect systeem van de CX-30 heeft daarnaast de beschikking over Apple CarPlay en Android Auto. Dit kan gemakkelijk via een USB-connectie.

Motoren

Ook de CX-30 wordt uitgevoerd met de welbekende Skyactiv-motoren van Mazda. De CX-30 krijgt de nieuwste Skyactiv diesel- en benzinemotoren. Ook de unieke Spark Plug Controlled Compression Ignition (SPCCI) wordt toegepast. Hiermee wordt gebruik gemaakt van een unieke verbrandingsmethode die de voordelen van een benzine- en dieselmotor met elkaar combineert.

Wij houden u op de hoogte

Wilt u als een van de eersten alle informatie omtrent de nieuwe Mazda CX-30 ontvangen? Dat is uiteraard mogelijk. Meld u hiervoor aan op onderstaand formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Terug naar overzicht
Direct contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
MACEDA
Grutbroek 6
7008 AM Doetinchem
Tel: 0314-376343
info@maceda.nl
Volg ons via