Over ons

MACEDA is dé nieuwe Mazda-dealer in Doetinchem! U kunt bij ons terecht voor al uw vragen rondom Mazda. Als officieel Mazda-dealer zijn wij dé specialist voor alle sales en after sales activiteiten. Wie wij precies zijn? Dat leest u hieronder!

Ons team

Hjalmar Bingen en Dirk van Beurden zijn onze monteurs, zij zorgen ervoor dat u snel weer de weg op kan met uw Mazda. Nick Hermsen en Jesper Konings zijn onze verkoopadviseurs, zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe of gebruikte Mazda. Erwin Lammers is onze service adviseur, hij helpt u graag bij het vaststellen van de gewenste werkzaamheden in onze werkplaats.

Mazda team

Naast de verkoop en service activiteiten voor het merk Mazda kunt u bij MACEDA ook terecht voor het (privé) leasen van een auto of voor schadeherstel. RegioLease en Siebelink Autoschade zijn onze partners in lease en schade.

Oprichting MACEDA

In 2016 hebben Richard en Frank Smees samen met Mazda Nederland besloten om een Mazda-dealerschap in de regio Doetinchem (Achterhoek, Gelderland) te starten. De basis van MACEDA was geboren. Na veel overleg zijn de plannen voor het gloednieuwe pand aan Grutbroek 6 te Doetinchem eind 2016 definitief gemaakt.

Tezamen hebben Richard en Frank Smees ruim 60 jaar ervaring in de autobranche. Het merk Mazda is dan ook een mooie toevoeging aan de reeds bestaande organisatie. “Het mooie modellengamma van Mazda, de eigenzinnigheid van het merk, de kwaliteit en de groeikansen zijn de belangrijkste punten die ons aanspreken”, vertelt Richard Smees. “In de regio die nu ruim twee jaar door Mazda niet direct bediend kon worden verwachten we een mooie omzet in sales en service te kunnen creëren waarbij tevens kansen ontstaan voor onze eigen lease- en schadeherstelactiviteiten.”

linkedin-icon-logo-vector-400x400facebook-icon-preview-1twitter-logoinstagram_app_large_may2016_200

 

Direct contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
MACEDA
Grutbroek 6
7008 AM Doetinchem
Tel: 0314-376343
info@maceda.nl
Volg ons via