Werkplaats

MACEDA is dé Mazda-dealer in Doetinchem. Wij beschikken over alle kennis en middelen om uw Mazda zo snel mogelijk weer de weg op te helpen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens een kijkje in de werkplaatsplanner en plan uw werkplaatsafspraak of vraag een vrijblijvende werkplaats offerte aan. 

Werkplaatsafspraak plannen

Plan uw bandenwissel in!
Werkplaats offerte aanvragen

Pechhulp voor uw Mazda

Officieel Mazda Dealer

Sinds 2016 zijn wij officieel in het bezit van het Mazda dealerschap, zowel op het gebied van verkoop als service. U kunt bij ons terecht voor de nieuwste Mazda modellen, maar uiteraard ook voor jonge kwalitatieve occasions. Daarnaast voeren wij natuurlijk ook het onderhoud aan uw Mazda uit. Uw Mazda wordt volgens de voorschriften van de fabriek door onze vakkundige monteurs gerepareerd. Al onze service medewerkers zijn dan ook gekwalificeerd om aan uw Mazda te mogen werken, daarnaast worden ze regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en innovaties. Jong of oud, elke Mazda is welkom bij ons voor onderhoud en reparatie.

Duidelijke communicatie

Goede communicatie en persoonlijk contact met onze klanten vinden wij belangrijk. Indien u graag vooraf een offerte voor het onderhoud wilt ontvangen, dan is dat uiteraard mogelijk en dan houden wij ons daar ook aan. Mocht er toch meer aan de hand zijn, dan zullen wij u hierover tijdig informeren.

Voordelen Mazda dealer onderhoud

Wij hebben een aantal voordelen van onderhoud bij een dealer voor u opgesomd. Belangrijk om te weten is dat een Mazda die volgens voorschriften van de fabriek is onderhouden een hogere restwaarde oplevert. Misschien nog wel fijner om te lezen is dat het uiteindelijk tot lagere kosten leidt en dat u recht blijft houden op de fabrieksgarantie.

 • Origineel fabrieksonderhoud zodat fabrieksgarantie behouden blijft
 • Onderhoudsbeurt wordt geregistreerd in het Digitaal Service Register die u altijd in kunt zien via My Mazda
  • Dit vergroot de restwaarde
 • Wij kennen uw Mazda tot in detail
 • Gekwalificeerd Mazda personeel werkt aan uw auto
 • Officiële Mazda onderdelen

Gevestigd in de Achterhoek

Zoals u misschien al wel weet kunt u onze Mazda vestiging in Doetinchem vinden. Een stad van circa 60.000 inwoners in de Achterhoek. Klanten uit heel de regio, zoals bijvoorbeeld uit Zutphen, Ruurlo, Winterswijk, Aalten en de andere kant zoals Arnhem, komen bij ons terecht voor het juiste dealer onderhoud aan de Mazda. Wij beschikken dan ook over een haal- en brengservice of vervangend vervoer zodat de klant altijd weer verder kan terwijl wij het onderhoud uitvoeren.

Download het Mazda serviceboekje

Service van Mazda – uit het boekje

 

Direct contact
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 512 MB.
   Foto's van uw inruilauto, gewenste onderdeel en accessoires etc.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  MACEDA
  Grutbroek 6
  7008 AM Doetinchem
  Tel: 0314-376343
  info@maceda.nl
  Volg ons via