Bandenwissel

Bandenwissel

Wissel uw zomerbanden

De winter staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om uw winterbanden te verwisselen voor winterbanden. Winterbanden zijn van een andere rubbersamenstelling gemaakt dan winterbanden, waardoor ze beter presteren bij temperaturen onder de 7 °C. Dit is dus een perfect moment om een afspraak te maken voor de wissel.

Bij Maceda kunt u terecht voor complete wielenwissels en bandensetwissels. Bijkomend voordeel is dat uw Mazda winterbanden onder de juiste condities in ons bandenhotel opgeslagen kunnen worden.

Plan een bandenwissel in

Tarieven

Complete set wisselen € 46
Complete set wisselen incl. opslag winterset € 75
Losse bandenset wisselen € 75
Losse bandenset wissel incl. opslag € 110

Aantrekkelijk geprijsde wintersets?

Bent u op zoek naar aantrekkelijk geprijsde én originele Mazda wintersets? Wij hebben deze voor u! De wintersets worden door onze Mazda monteurs gemonteerd en gebalanceerd bij u afgeleverd. De Mazda wintersets voldoen aan de hoge veiligheidseisen en hebben altijd de juiste specificaties.

Mazda wintersets bekijken

Het verschil tussen zomer- en winterbanden

Waarom winterbanden?

Door een andere samenstelling van het rubber en een aangepast profiel (extra lamellen), bieden winterbanden extra veiligheid bij temperaturen onder de 7°C. Niet alleen op sneeuw maar ook bij een nat wegdek (met een temperatuur onder de 7°C) verkorten winterbanden de remweg aanzienlijk. Het gebruik van winterbanden is tijdens de winterperiode in Nederland aan te raden.

In welke landen zijn winterbanden verplicht?

In sommige landen, zoals Duitsland, zijn winterbanden verplicht bij winterse omstandigheden. Houd er daarom altijd rekening mee als u de grens over gaat! Wilt u weten in welke landen winterbanden verplicht zijn? Lees het hier.


Terug naar overzicht
Direct contact
  • Sleep bestanden hierheen of
    Foto's van uw inruilauto, gewenste onderdeel en accessoires etc.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
MACEDA
Grutbroek 6
7008 AM Doetinchem
Tel: 0314-376343
info@maceda.nl
Volg ons via